Nya smarta möjligheter 1 – IXO BBQ

Bosch IXO BBQNya smarta möjligheter är en ny kategori här på nytestat.se där vi presenterar ny smart teknik eller nytänkande om befintlig teknik. Först ut så här inför säsongen är ett nytt grilltillbehör som gör det enklare att tända grillen – med skruvdragaren!

För att snabbare och enklare få den perfekta glöden lanserar Bosch nu den 520 gram lätta braständaren IXO BBQ. Det är ett nytt tillbehör till företagets skruvdragare Bosch IXO.

När du satt på den speciella grilladaptern på skruvdragaren är det bara att trycka på den röda knappen. Då blåser grilltillbehöret varmluft på kolen så att det ska gå fortare att få till den perfekta glöden och börja grilla.

Bosch IXO BBQDen lökformade adaptern fördelar luftflödet perfekt vilket innebär att man slipper besväret med att blåsa och flåsa för att få igång grillen. Det brandsäkra materialet gör dessutom verktyget säkert och säkerhetsremmen ser till att man inte löper någon risk att tappa det”, skriver Bosch i sitt pressmeddelande.

Fotnot: IXO BBQ är inte Bosch första smarta tillbehör till skruvdragaren. Redan förra året lanserade företaget ett gourmetset med den elektriska vinöppnaren IXO Vino och den elektriska pepparkvarnen IXO Spice – två tillbehör som gör att man kan använda skruvdragaren till att öppna vinflaskor och att mala kryddor.

Författare: Petter Hammarbäck

Petter Hammarbäck har testat produkter och skrivit recensioner i en mängd svenska specialtidningar och magazin som Hemmabiotidningen, Hifi & Musik, FOTO, Ljud & Bild, Din Teknik, DigitalStuff, Popular Science, DatorMagazine, MikroDatorn, Mobil, PC Hemma, PC+, PC Format, PC Extra, BIT, Allt om MC, MC Nytt, Du&Datorn, Lokaltidningen Alvesta, Proffset, Ratten, Sjätte Sinnet, effektiv kommunikation, Office magazine med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.