”Framtidens tv” går i graven

”Vi har tråkiga nyheter! När vi startade Magine TV för nästa fem år sen ville vi inget hellre än att starta en TV revolution…

Men utan de större kanalerna har vi inte fått till den svenska tittarupplevelse som behövs för att lyckas fullt ut med den svenska TV-tjänsten och det är med sorg i hjärtat vi stänger ner Magine TV den 29.e Maj 2017.”

Det berättar Magine TV nu i ett utskick till sina kunder och bjuder istället på en värdecheck till filmtjänsten Plejmo.

Trist tycker vi, för Magine TV var en riktigt bra idé och ett koncept som vi testat och skrivit om tidigare i två olika omgångar. Men när man läser de tidigare testerna nu kan man nästan undra var det var som gjorde att det tog så lång tid.

Tidigare om framtidens tv på nytestat:
Magine – är framtiden här än?

Magine - framtidens teve utan box och programkort.Magine – framtidens teve

 

Författare: Petter Hammarbäck

Petter Hammarbäck har testat produkter och skrivit recensioner i en mängd svenska specialtidningar och magazin som Hemmabiotidningen, Hifi & Musik, FOTO, Ljud & Bild, Din Teknik, DigitalStuff, Popular Science, DatorMagazine, MikroDatorn, Mobil, PC Hemma, PC+, PC Format, PC Extra, BIT, Allt om MC, MC Nytt, Du&Datorn, Lokaltidningen Alvesta, Proffset, Ratten, Sjätte Sinnet, effektiv kommunikation, Office magazine med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.