Nytestad – Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera
Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera heter en ny hybridkamera där man utgått från en surfplatta och givit den förbättrade kamerafunktioner. Och det är inga dåliga funktioner den fått. Samtidigt fungerar den som en riktig kamera när man fotograferar.

Här är några smakprov på hur Samsung Galaxy Camera fungerar:

Hela testet finns att läsa i ett kommande nummer av tidningen FOTO.

Samsung Galaxy Camera manuella inställningar
Via lägesratten på skärmen når du kamerans inställningar och kan där välja mellan automatiska inställningar, smarta bildförval eller manuella inställningar via en programratt och se dina val på ett objektiv på skärmen.
Instagram
Med app-kameror som Samsung Galaxy Camera är det en smal sak att fotografera, redigera och publicera bilder på sociala medier som Instagram.
Som surfplatta och underhållare gör sig Samsung Galaxy Camera riktigt bra tack vare den vassa processorn och den stora, högupplösta bildskärmen som ledigt kan visa Youtube-innehåll eller nedtankade hd-filmer och teveserier med fullt läsbara undertexter. En annan smart funktion i Android 4 är möjligheten att visa film bild i bild på detta sätt.

 

Författare: Petter Hammarbäck

Petter Hammarbäck har testat produkter och skrivit recensioner i en mängd svenska specialtidningar och magazin som Hemmabiotidningen, Hifi & Musik, FOTO, Ljud & Bild, Din Teknik, DigitalStuff, Popular Science, DatorMagazine, MikroDatorn, Mobil, PC Hemma, PC+, PC Format, PC Extra, BIT, Allt om MC, MC Nytt, Du&Datorn, Lokaltidningen Alvesta, Proffset, Ratten, Sjätte Sinnet, effektiv kommunikation, Office magazine med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.